WORKSHOPS  2014/2015

 

 

KOK inhet HUIS verzorgt gevarieerde kookworkshops. Deze zijn een aanrader voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Elke workshop start kok en gastvrouw Jolanda de Graaf met een heldere uitleg over verse ingrediënten, bereidingswijzen en alles wat verder met koken te maken heeft.

Daarna gaat zij samen met u één tot anderhalf uur koken. Tot slot gaat u gezamenlijk aan tafel heerlijk genieten van de gerechten die u zelf heeft bereid. Intussen regelt het team van KOK inhet HUIS de afwas. Samen kookplezier beleven en u laten genieten van het eindresultaat, dat is het doel van onze kookworkshops.

 

Welke workshops kunt u volgen?

 

ONDERSTAANDE WORKSHOPS ZIJN € 29,50 P.P.

- HIGH TEA:

 

ONDERSTAANDE WORKSHOPS ZIJN € 32,50 P.P.

- OUR BEST BITES:  VOLGEBOEKT

- TAPAS

 

ONDERSTAANDE WORKSHOPS ZIJN € 37,50 P.P.

- HET AMUSE DINER : 26 april op inschrijving 16.00 uur

- AMUSE(D)

- PUUR ITALIE

- SMAAK V/D LENTE

- SUMMER COOKING : 28 mei op inschrijving 18.00 uur

- HERFST IN DE KEUKEN

- PROEF DE WINTER

- BLIJF JE ETEN

- HOMEMADE

 

 

 

 

Alle workshops zijn inclusief gebruik van een kookschort en uitgewerkte recepten. Bent u benieuwd wat op het menu van onze workshops staat? Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vraag om de workshopinfo. U ontvangt onze menukaart in uw mailbox.

 

Annuleringsvoorwaarden:

Reserveringen kunnen tot 2 weken van tevoren kostenloos geannuleerd worden. Tot 3 dagen voor de workshop kunt u het aantal personen nog kosteloos wijzigen. Mocht er op de dag van de workshop iemand niet op komen dagen dan brengen we deze persoon wel in rekening.